Cancel Preloader

Наша політика конфіденційності

Welcome banner image

УГОДА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

  1. Загальні положення.
    1. Угода про конфіденційність встановлює порядок одержання, зберігання, оброблення, використання та розкриття Персональних даних Замовників, які отримує або ФОП Шевченко Олег Олександрович (далі NashHost), яким належить сайт https://nashost.net.ua/, від Замовників послуг згідно договорів , в тому числі, публічної оферти. Ця Угода є невід’ємною частиною Договорів, згідно з якими надаються послуги від компанії NashHost.
    2. Для того, щоб Замовник отримав одну і / або декілька послуг NashHost одночасно, зокрема, але не виключно: отримання хостингу, реєстрація, доменне ім’я, отримання в оренду виділеного сервера, отримання в оренду фіксованого IP-адреси, послуг з розміщення web-сторінки (иц) в мережі Інтернет, отримання в оренду виділеного сервера, забезпечення доступу до обладнання з мережі Інтернет, розміщення обладнання Замовника на технічному майданчику NashHost, забезпечення доступу до обладнання з мережі Інтернет та інших послуг, зобов’язаний висловити свою повну згоду з умовами даної Угоди про конфіденційності. Факт отримання послуг від NashHost, означає повну згоду з умовами даної Угоди.
    3. Замовник не має права користуватися послугами NashHost, якщо він не згоден з умовами даної Угоди, або якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати Угоди з NashHost, або не є уповноваженою особою компанії.
    4. У разі отримання Замовником послуг від NashHost, Замовник дає свою однозначну згоду з умовами даної Угоди про конфіденційність, і надає NashHost право одержувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані Замовника та / або уповноважених осіб на умовах даної Угоди.
    5. Угода про конфіденційність не регулює, NashHost не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних Замовника третім особам, які не перебувають у власності або в управлінні NashHost, та фізичними особами, які не є працівниками NashHost, навіть якщо Замовник отримав доступ до сайтів, товарів або послуг цих осіб за допомогою сайту besthosting.ua або розсилки.
    6. Замовник визнає, що в разі недбалого ставлення Замовника до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації, треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональним та іншими даними Замовника. NashHost не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.
  2. Які персональні дані можуть збиратися. NashHost збирає особисту інформацію, а саме: ім’я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії. Також NashHost може збирати іншу інформацію: – IP-адреса Замовника; – Інформацію про помилки роботи ресурсу. Вся інформація збирається NashHost як є і не змінюється в процесі збору даних.
  3. Яка інформація Замовника буде використовуватися NashHost. NashHost має право використовувати ім’я Замовника, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти. NashHost має право відображати ім’я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії на besthosting.ua. NashHost має право використовувати Вашу контактну інформацію щоб формувати розсилку NashHost, а саме повідомляти Замовника про нові можливості, акції та інші новини besthosting.ua. Замовник завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації у розділі https://nashost.net.ua/osobystyj-kabinet/
  4. Умови надання доступу до бази даних. NashHost не передає персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Замовник згідно Угоди про конфіденційність дає право NashHost розкривати персональні дані Замовників третім сторонам, які надають NashHost послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для Замовника інформацію тільки у випадку, якщо вони надають послуги NashHost і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги. Також розкриття персональних даних без згоди Замовника або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно: – За обґрунтованими запитами державних органів, які мають право вимагати і одержувати такі дані; – У тому випадку, якщо, на думку NashHost, Замовник порушує умови даної Угоди про конфіденційність і / або інших договорів і угод між NashHost і Замовником.
  5. Як змінити/видалити особисту інформацію про Замовника. Персональні дані Замовника зберігаються протягом трьох років з моменту припинення Договору.
  6. Контактна адреса для бізнесу у разі виникнення питань. У разі виникнення питань, побажань, скарг щодо інформації, яку Ви надаєте, будь ласка, звертайтеся за контактною інформацією: billing@nashost.net.ua. Замовнику за письмовим запитом та при пред’явленні документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місце знаходження бази даних.
  7. Захист збираємої інформації. Персональні дані Замовника зберігаються протягом трьох років з моменту припинення Договору.
  8. Зміни в Угоді про конфіденційність. Ми можемо змінити умови угоди про конфіденційність. У такому випадку ми замінимо версію на сторінці умов https://nashost.net.ua/ru/rules/. Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути поінформованими про те, як NashHost захищає інформацію про Замовників. Всі зміни в угоди набувають чинності з моменту їх публікації. Отримуючи послуги від NashHost, Замовник підтверджує однозначну згоду з новими умовами угоди про конфіденційність у редакції, чинній на момент використання Замовником послуг. NashHost не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Замовник або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Угоди про конфіденційність, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.
  9. Додаткові умови. У випадку, якщо будь-яке положення угоди про конфіденційність, включаючи будь-який додаток, пункт або їх частину, визнається спірним законом, або недійсним, це не вплине на інші положення, що не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь недійсне положення , або положення, яке не може бути виконане, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання. Замовник має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року N 2297-VI. Дана Угода про конфіденційність поширюється на Замовника з моменту отримання послуг від NashHost і діє до тих пір, поки зберігається будь-яка інформація про Замовника, в тому числі, персональних даних.

Діб повернення коштів

На протяжі тридцяти діб, якщо Вас не влаштує якість наших послуг, ми повернемо Вам витрачені кошти

Побудувати та розвинути свій бізнес

Ми допоможемо Вам побудувати успішний онлайн бізнес