Питання / віповідь

Редагувати вміст

На ринку хостинг – послуг ми працюємо з 2012 року, у 2022 – 2023 ми працювали в обменому режимі. Це пов’язано з початком активних бойових дій та мобілізацією. У 2024 робота сервісу повністю відновлена.

Наш сервіс є окремим підрозділов веб студії “Олена”. Тому Ви можете звернутися до її фахівців за посилання https://vecweb.net.ua/, або скористатися конструтором сайтів, який пропонує наш сервіс.

Найпростіший спосіб – зареєструватися на сайті nashost.net.ua за посиланням https://billing.nashost.net.ua/register.php або написати в тех.підтримку. Ми допоможемо Вам перенести існуючий або зареєструвати новий домен для розміщення на наших серверах і підібрати оптимальний хостинг-план.

Так. Ви можете змінити план у будь-який час по Вашому бажанню. Це безкоштовна послуга. Перейти на більш високий тарифний план ви можете у своєму особистому кабінеті, а на менш високий – пишіть нам на billing@nashost.net.ua. Процес зміни плану на працездатність сайту не відбивається.

Так. На Ваш запит на billing@nashost.net.ua вся необхідна документація (оригінал рахунку-фактури, акт виконаних робіт) висилається протягом 2-7 днів на вказану при заявці поштову адресу.

Хостинг – аккаунт відкриваєтся автоматично після підтвердження замовлення. У Вас буде десять днів для тестування. Протягом яких Ви можете або анулевати замовлення, або зробити проплату.

Так, Ви можете використовувати практично будь-яку CMS. Для цього Ви можете використовувати автовстановлювачь у панелі управління хостингом.

Після того як оплата поступає на наш рахунок, не більше 48 годин. 24 години на реєстрацію та ще 24 години на оновлення DNS кешу.

Редагувати вміст

Без готтівковий разрахунок для юридичних та фізичних осіб, оплата банківською карткою, сервіс міттевих платежів EasyPay та PayPal.

Так. На Ваш запит на billing@nashost.net.ua вся необхідна документація (оригінал рахунку-фактури, акт виконаних робіт) висилається протягом 2-7 днів на вказану при заявці поштову адресу.

Прологінтесь, будь ласка, у Ваш особистий кабінет. Там у замовленнях знайдіть потрібне Вам замовлення (той, для якого Ви хочете змінити хостинг-план). Далі натисніть опцію в замовленні: змінити тариф. Переключіть селектор на потрібний Вам тариф, система перерахує залишок грошей і виведе новий термін закінчення хостингу. Потім на новий хостінг-план переключиться Ваш хостинг-аккаунт.

Перейдіть до свого особистого кабінету, в меню “Фінанси” вибиріть “Мої рахунки”, натисніть на номер несплаченного рахунка у деталях рахунка, в графі “Спосіб оплати” виберіть потрібний спосіб оплати.

Комісії платіжних систем, а також банківські послуги при сплаті наших послуг оплачує клієнт.

Редагувати вміст

Кількість доменних імен відповідає вашому тарифному плану. Обмеження було введене у зв’язку з тим, що в реальності більше 20 субдоменів було потрібно лише для проектів, пов’язаних з web-рекламою, або інакше кажучи з пошуковим спамом. За пошуковий спам (лінк-ферми) пошукові системи можуть нараховувати штрафні бали хостинг-серверу, аж до повного блокування показів всіх розміщених на ньому сайтів. Саме тому, кількість доменних імен і субдоменів в типових тарифних планах обмежена – ми захищаємо наших клієнтів від втрати рейтингу в пошукових системах. Якщо Вам потрібно більше доменних імен або субдоменов, пишіть на support@hvosting.ua, розберемо Вашу ситуацію в індивідуальному порядку.

Для верхніх зон домен реєструється на ім’я замовника, вказане в заявці, або по інд. домовленості, Для українських зон – на ваш UANIC, ЯКЩО ВИ ЙОГО ВКАЖЕТЕ В ЗАЯВЦІ. Зареєструвати собі UANIC ви можете тут http://hostmaster.net.ua/, пункт “Операції з nic-handle”. Рекомендуємо перш ніж вимагати зробити Вас ADMIN-C домена прочитати правила відповідної доменної зони і ознайомиться зі своїми правами і обов’язками як ADMIN-C Правила домена COM.UA http://hostmaster.net.ua/policy/?com.ua Правила домена KIEV.UA http://hostmaster.net.ua/policy/?kiev.ua Правила домена UA http://hostmaster.net.ua/policy/?ua ЧаВо по зоні .com.ua http://whois.com.ua/faq-com-ua.html

Ви можете перевірити реєстраційну інформацію бази WHOIS вашого домену на сайтах http://whois.com.ua або http://whois.net.

NashHost, 30 днів повернення кошьів, Доменні імена, Конструктор сайтів, доступний хостинг, основні переваги, Контакти, Зворотній зв'язок

Повернення коштів

На протяжі тридцяти діб, якщо Вас не влаштує якість наших послуг, ми повернемо Вам витрачені кошти

NashHost, Десять днів для тестування, Доменні імена, Конструктор сайтів, доступний хостинг, основні переваги, Контакти, Зворотній зв'язок,Особливості реєстрації піддоменів

Днів для тестування

Замовляйте десять днів тестового періоду щоб протестировать всі функції хостингу та працездатності сайту